Hermansdal är en gård belägen i de Småländska skogarna
 

En rekreationsplats där kropp och själ kan finna balans och läkning. Gården har en alldeles speciell energi, som gör att platsen känns magisk. Vi erbjuder kurser, utbildningar, behandlingar med mera där du får den kunskap och de verktyg du behöver för ett hälsosamt liv i balans. För oss är helheten den viktigaste faktorn och vi har genom många års utbildning inom flera områden, tillsammans med livserfarenhet och ett brinnande intresse för hälsa, skapat ett koncept som vi vet fungerar.

TINA
En positiv arbetsmyra som älskar allt vad kreativtet heter, en konstnär med blick för det vackra i livet. 
Född med gåvan att ha helande händer samt läser energier som andra läser böcker. Intuitiv och med en stor kunskap inom Kropp, Själ & Hälsa. Tinas behandlingar har otaliga gånger gett både djur och människor både liv och hopp tillbaka när ingen annan kunnat hjälpa. Hon är en mycket uppskattad terapeut av såväl människor som djur. Har fleråriga utbildningar inom bland annat Kinesisk Medicin & Akupunktur, praktiserade hösten 2014 på ett Kinesiskt sjukhus. Den 1 december 2017 publicerar hon, tillsammans med Annelie, sin första bok inom helhetshälsa och kinesisk medicin. En banbrytande bok som förväntas bli en riktigt storsäljare.

ANNELIE
En obotlig optimist som älskar nya utmaningar och projekt. Flerårig utbildning inom Kinesisk Medicin & Akupunktur, praktiserade hösten 2014 på ett Kinesiskt sjukhus. Har en djup kunskap inom Kropp & Hälsa och ett brinnande intresse för naturens växter och örter. Älskar yoga och är en regelbunden utövare av Ashtangayoga och Yinyoga. Har under åren gått utbildningar och workshops för bland annat Petri Räisänen och Manju Pattabhi Jois. Tillverkar ekologiska hudvårdsprodukter under märket Hermansdals EKO, där alla produkter är handgjorda med ekologiska råvaror av högsta kvalité. Den 1 december 2017 publicerar hon, tillsammans med Tina, sin första bok inom helhetshälsa och kinesisk medicin. En banbrytande bok som förväntas bli en riktigt storsäljare.